Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρόποι Πρόσβασης

Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στην Λίμνη και συγκεκριμένα στα δωμάτιά μας. Μπορείτε να έρθετε με αυτοκίνητο, με λεωφορείο, με καράβι ή ακόμη και με ταχύπλοο!
- Από τη Χαλκίδα η Λίμνη απέχει γύρω στα 80 χλμ. Στο δρόμο σας θα συναντήσετε πανέμορφα τοπία, ειδικά στον Αγιο (το ψηλότερο βουνό της Β. Εύβοιας). Μετά την Χαλκίδα, θα πάρετε το δρόμο για την Β. Εύβοια συναντώντας πρώτα την Νέα Αρτάκη, μετά τα Ψαχνά, θα ανεβείτε τον Αγιο, θα συναντήσετε το Προκόπι, θα περάσετε έξω από το Μαντούδι και μετά έξω από την Στροφυλιά και τελικά θα δείτε την Λίμνη πάνω από τον λόφο. - Από τον Αγιόκαμπο ή τα Λουτρά Αιδηψού θα κατεβείτε προς την Χαλκίδα ακολουθώντας τις πινακίδες προς Προκόπι (Αη Γιάννης ο Ρώσσος) ή Χαλκίδα. Πίο σύντομη είναι η διαδρομή από την πλευρά του Ευβοϊκού αλλά πιο όμορφη και πιο δύσκολη από την πλευρά του Αιγαίου. Για να φτάσετε όμως στον Αγιόκαμπο ή στα Λουτρά, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε καράβι.
Από τη Χαλκίδα, υπάρχουν συχνά δρομολόγια για την Β. Εύβοια. Ο χρόνος που απαιτείται όμως είναι σαφέστατα περισσότερος από ότι με δικό σας όχημα.
- Από Γλύφα - Αγιόκαμπο: Κατεβαίνοντας από Λάρισα και αφού περάσετε τα διόδια πριν την έξοδο για Βόλο, συνεχίζετε για Λαμία, συναντάτε τις εξόδους για Αγχίαλο, Μικροθήβες, Σούρπη και τελικά την έξοδο για Γλύφα. Μόλις βγείτε στην έξοδο, ακολουθώντας τον δρόμο, σε 15 λεπτά θα βρεθείτε στην παραλία της Γλύφας, από όπου και θα πάρετε το καράβι για Αγιόκαμπο. Θα μπορούσατε βέβαια να είχατε βγεί στην έξοδο για Σούρπη, η οποία οδηγεί τελικά στην Γλύφα, αλλά έτσι θα κάνατε περισσότερα χιλιόμετρα πάνω στα βουνά και λιγότερα στην εθνική οδό. - Από Αρκίτσα - Λουτρά Αιδηψού: Ανεβαίνοντας από Αθήνα, αν δεν έχετε βγεί στην έξοδο για Χαλκίδα, τότε αναγκαστικά θα βγείτε στην έξοδο για Αρκίτσα. Εκεί θα πάρετε το καράβι για Αιδηψό.