Προτάσεις
Παραλίες Λίμνης
Οι παραλίες της Λίμνης είναι από τις πιο όμορφες της Βόρειας Εύβοιας. Πολύ κόσμο θα βρείτε στην παραλία Κοχύλι, όπου υπάρχουν και 2 μαγαζάκια πρόθυμα να σας προσφέρουν καφέ, ενώ διαθέτουν χώρο για παιχνίδι καθώς και θαλάσσια καθίσματα και ομπέλες. Πιο ήρεμες διακοπές μπορείτε να απολαύσετε στις νοτιότερες παραλίες της Λίμνης, προς τη μονή Γαλατάκη. Εκεί τα πεύκα αγγίζουν την άμμο και υπάρχει ιδανικός χώρος για 'κάμπινγκ'.
 
Μονή Γαλατάκη
Απόσταση:4 χιλίομετρα μετά το λιμάνι
Η μόνη λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και είναι αφιερωμένη στον Αγιο Νικόλαο. Βρίσκεται λίγο έξω από την Λίμνη, σε ένα μικρό λοφάκι, λίγο πριν το τέλος του δρόμου που (κάποτε --όταν δημιουργηθεί--) θα οδηγεί στην Χαλκίδα. Αποτελείται μόνο από γυναίκες και ΔΕΝ έχει ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό όμως, όχι μόνο δεν εμποδίζει τους πιστούς να πάνε στην μονή, αλλά φαίνεται μάλιστα ότι τους παροτρύνει να διανυκτερεύσουν στους ξενώνες της.
 
Παραλίες Χρόνιας
Απόσταση:1,5 χιλίομετρα από Λίμνη προς Αιδηψό
Οδηγώντας προς Αιδηψό σε απόσταση μόλις 1,5 χιλιομέτρου θα συναντήσετε τις παραλίες της Χρόνιας. Ουσιαστικά αποτελούν συνέχεια των παραλιών της Λίμνης, οπότε ουσιαστικά μιλάμε για ένα τεράστιο πλήθος παραλιών σε μια ακτίνα 3-4 χιλιομέτρων από την Λίμνη.
 
Αγία Άννα
Απόσταση:15 χιλίομετρα από Λίμνη προς Χαλκίδα   
 Οι παραλίες της Αγιάς Άννας βρέχονται από το Αιγαίο. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Β. Εύβοιας, είναι το γεγονός, ότι σχεδόν ποτέ δεν θα χάσετε το μπάνιο σας. Έτσι όταν έχει κύμα ο Ευβοϊκός, μπορείτε κάλλιστα να πάτε στην Αγία Άννα, οι παραλίες της οποίας, είναι πολύ μεγάλες σε έκταση. Δίπλα τους υπάρχουν το Αχλάδι και η Κρύα Βρύση.
 
Προκόπι
Απόσταση:25 χιλίομετρα από Λίμνη προς Χαλκίδα
Μέσα στο Προκόπι θα δείτε την εκκλησία του Αη Γιάννη του Ρώσσου. Μια από τις πιο γνωστές εκκλησίες της Ελλάδας. Ειδικά την ημέρα της γιορτής της εκκλησίας (27 Μαΐου), γίνεται το αδιαχώρητο.
Εκεί επίσης θα βρείτε τον πασίγνωστο 'Μεγάλο Πλάτανο'. Ένας πλάτανος με τόσο μεγάλη διάμετρο, όπου απαιτούνται 18 ανθρώποι τουλάχιστον, για να τον αγκαλίασουν.
 
Δάφνη
Απόσταση:35 χιλίομετρα από Λίμνη προς Χαλκίδα
Μόλις κατεβήτε το βουνό (Άγιο), αντί να συνεχίσετε για Χαλκίδα, θα βγείτε δεξιά. Ακολουθώντας στενούς δρόμους και μετά από 20 λεπτά περίπου θα φτάσετε στο τέρμα του δρόμου. Εκεί είναι η Δάφνη. Το αδιέξοδο του δρόμου (λέγεται) ότι κάποτε θα ενωθεί με το αδιέξοδο της Λίμνης (μετά τη μονή Γαλατάκη).
 
Παραλίες Ροβιών
Απόσταση:15 χιλίομετρα από Λίμνη προς Αιδηψό
Από τις λίγες παραλίες όπου ΔΕΝ χρειάζεστε ομπρέλες. Σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων υπάρχουν δέντρα και μικρά δασύλια.
 
Οσιος Δαυίδ
Απόσταση:21 χιλίομετρα από Λίμνη προς Αιδηψό
Η μόνη λειτουργεί από τις αρχές του αιώνα και είναι αφιερωμένη στον Οσιο Δαυίδ. Βρίσκεται λίγο έξω από την Λίμνη, στον δρόμο προς τις Ροβιές. Για να φτάσετε, θα πρέπει να βγείτε από τον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Αιδηψό και να ακολουθήσετε ένα πιο δύσκολο δρόμο, που οδηγεί στο χωριό Κερασιά. Η μονή αποτελείται μόνο από άντρες και είναι χτισμένη σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Β. Εύβοιας. Υπάρχουν και σε αυτό το μοναστήρι ξενώνες. Το απόγευμα σας φέρνει μπροστά σε ένα από πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.
 
Παραλίες Ηλίων
Απόσταση:17 χιλίομετρα από Λίμνη προς Αιδηψό
Οδηγώντας προς Αιδηψό και βρισκόμενοι στον δρόμο πάνω στο βουνό, θα δείτε απο μακριά και κάτω στην θάλασσα τις παραλίες του χωριού Ηλια. Εκεί που τελειώνει (σχεδόν απότομα) το βουνό ξεκινάνε μερικές πανέμορφες παραλίες με το χαρακτηριστικό βοτσαλάκι της περιοχής.
 
Λουτρά Αιδηψού
Απόσταση:27 χιλίομετρα από Λίμνη
Τα Λουτρά Αιδηψού είναι από τις πιο γνωστές περιοχές της Ελλάδας, κυρίως λόγω των ιαματικών λουτρών που υπάρχουν στην περιοχή. Βέβαια η περιοχή προσφέρεται για περισσότερα πράγματα, αφού έχει πολλές όμορφες παραλίες και πολλά καταστήματα και καεφετέριες. Είναι η πιο κοσμοπολίτικη κωμόπολη της Β. Εύβοιας.
 
Αγιόκαμπος
Απόσταση:34 χιλίομετρα από Λίμνη προς Αιδηψό
Ο Αγιόκαμπος είναι γνωστός κυρίως λόγω του καραβιού που ενώνει την Κεντρική Ελλάδα με την Β. Εύβοια. Γύρω του όμως, υπάρχουν παραλίες και μάλιστα κάποιες με λεπτή άμμο, πράγμα που δύσκολα θα βρείτε στην Εύβοια, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των παραλιών καλύπτεται από μικρό βότσαλο.