Βιβλίο Επισκεπτών

Only registered users may add new messages, Please login now.

VLASIS KOH.: Μήνυμα

Αν μια εικονα αξιζει οσο χιλιες λεξεις... ...τοτε τι μπορουμε να πουμε για ενα video μερικων sec?? η συνεχεια επι της οθόνης μεσω you tube!δεν ειναι τυχαια η ονομασια της περιοχης!!... η διευθηνση στο you tube ειναι: http://www.youtube.com/watch?v=zryjYRrORdk

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2009

ΤΣΙΟΥΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Μήνυμα

Προς οικ. Νικ.Αλεξίου Κατά την διαμονή μας στο συγκρότημά σας σχηματίσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία που μας παρείχατε. Σας ευχαριστούμε,να είστε πάντα καλά και ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε το επόμενο καλοκαίρι για να περάσουμε μαζί σας αξέχαστες διακοπές. Με αγάπη και φιλία Οικογένεια Δ.Τσιούστα

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2009

Παύλος Μηνόπουλος: Μήνυμα

Είχα μόλις 6 μέρες κενό και αποφάσισα να τις περάσω στην Λίμνη. Εντυπωσιάστηκα από την ομορφιά της Βόρειας Εύβοιας και από την ηρεμία που βρήκα στο χώρο του Αλεξίου.

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2009

Αλέκα Παπαϊωάννου: Μήνυμα

Έτυχε να περάσω από την Λίμνη μέσα στην εβδομάδα, και να μείνω γία ένα βράδυ (μόνο) στα δωμάτια. Εντυπωσιάστηκα! Μέσα στον Αύγουστο θα επιστρέψω στην Λίμνη για ακόμη μία εβδομάδα.

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2009

Μαρία Μιχαλίτση: Εντυπώσεις

Φοβερό μέρος! Ελιές, θάλασσα, βούνο και τελικά άνεση στη διαμονή. Μπάνιο κατ' επιλογή, μια στον Ευβοϊκό και μια στο Αιγαίο.

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2009

ΚΩΣΤΑΣ ΡΙΤΣΑΣ: Μήνυμα

Η Λίμνη απλά είναι ... ερωτεύσιμη.

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2009

 

Display Num 
Powered by Phoca Guestbook